Glucohumat

Internacionalni patent Glucohumat je rezultat 10 godišnjeg eksperimentiranja i ispitivanja provedenih na otvorenim poljima i u laboratorijima. Ove godine iskustva  dovele su do linije revolucionarnih proizvoda  koja nadilaze kapacitete drugih đubriva i daju neporedivo bolje rezultate na današnjem tržištu. Ukratko, Glucohumat đubriva  podižu internacionalni standard kvaliteta unutar agrikulturnog sektora..

 

Inovativna formulacija

Glucohumat đubriva su proizvedena iz vrednih fosilnih supstanci, kroz patentiran proces koji proizvodu daje određene hemijske karakteristike koje pre nisu bile poznate:

  • Potpuno stabilnu organsku tvar
  • Izvrstan otpor na ispiranje
  • Povećana biodostupnost
  • Maksimalna efikasnost u pogledu prehrane i zaštite 

Glucohumat

Patentirani proces koji dovodi do proizvodnje GLUCOHUMAT đubriva omogućava dobijanje visoko kvalitetnih proizvoda koji pospešuju biološki potencijal hranjivih stvari i unapređuje prehranu bilja, razvoj korenja i prirodni otpor na parazite.

mikroskopski prikaz korijena pšenice
tretiranog sa Glucohumat đubrivom

Zašto glucohumat đubriva djeluju?

Agronomska efikasnost đubriva nije određena njegovom količinom, nego količinom hranjivih stvari koje đubrivo može učinkovito dostaviti rodu.

Patentirani proces čini prisutne makro, mezo i mikroelementi u Glucohumatu više biodostupnima omogućavajući njihovu absorpciju i brzo razmeštanje bez disperzije ili gubitaka.

Rezultat je proizvod koji stimulira biljni razvoj povećavajući aktivnost korenja i sposobnost upijanja lišća. Nadalje, daje prednost hemijsko-fizičkim i mikrobiološkim svojstvima zemlje povećavajući mogućnost iskorištavanja hranjivih stvari.

Glucohumati:

  • Poboljšavaju transport hranjivih stvari unutar stanica korena
  • Povećavaju količinu hlorofila i fotosintetiziranog ugljeonika
  • Pozitivno utiču na klijanje semena i razvoj biljke
  • Ubrzavaju sintezu nukleinskih kiselina
  • Selektivno utiču na sintezu proteina
  • Poboljšavaju aktivnost enzima
  • Menjaju arhitekturu korena povećanjem razvoja korenskog sastava
intertim-newsletter

Pretplatite se na Intertim newsletter

 

Prijavite se na Intertim newsletter te povremeno će te zaprimiti obavijesti o inovativnoj poljoprivredi.

Uspešno ste se prijavili na newsletter